OM MAIJA

Velkommen inn i min alternative verden!
Den består av klarsyn, telepatisk kontakt med dyr og åndeverden, rensing av hus for åndelig aktivitet, samt healing, kraniosakralterapi og regresjonsterapi. Jeg har også veldig god erfaring med savnet saker, dyr og mennesker. Men jeg finner dessverre ikke ting. Jeg kan også nås som klarsynt, medium, husrenser, healer og dyretolk på www.magic.no

Jeg jobber etter strenge etiske prinsipper og dyrevernmessige hensyn og har selvsagt taushetsplikt i alle mine konsultasjoner.
Jeg har alltid hatt en god intuisjon og helt siden jeg var liten opplevd en del ting som for meg har vært naturlig. .Helt til jeg fikk høre hvor god fantasi jeg hadde, stengte av og trodde det var jeg som var "gal". Åndeverden har jeg kjent nærvær av hele livet, men den skremte meg og jeg ville ikke oppleve mer, så jeg lukket igjen for mine evner.

 


Da sønnen min (født 2000) ble to år så han mye. Det var da jeg bestemte meg for at jeg må gjøre noe, jeg følte at jeg måtte prøve å få en kontroll på alt vi opplevde, jeg tenkte at han skulle iallefall ikke leve med den frykten jeg har hatt.

Jeg lærte meg diverse teknikker for å komme bedre i kontakt med meg selv og å tørre og være i meg selv, fikk et nettverk av alternative og en sjaman som hjalp meg på veien. Jeg jobbet mye med opplevelser, følelser, frykt og gamle tankemønstre over flere år og gikk kurs for å bli tryggere på hva jeg drev med og opplevde. Nå er dette noe jeg gjør på fulltid og det er like mye en livsstil som det er en jobb.
Sjamanisme som filosofi, levesett og trommen er en lidenskap jeg lever etter.

Jeg er sertifisert dyretolk ved Sigrasenteret, en treårig utdanning, samt godkjent og registrert healer gjennom Helsedirektoratet via SFHF. Jeg er ikke så opptatt at man skal gå kurs og skoler for å være en spirituell behandler, det viktigste er hvem man er som menneske, erfaringer man gjør seg og at man er genuint opptatt av å hjelpe og hva man driver med. Intensjonen og respekten man har for sine klienter.

Samtidig kan kurs åpne opp og gjøre en bevisst på evner som allerede ligger der, lære teknikker eller få kontroll på hva man allerede erfarer og ikke minst få innsikt i hvor du skal forbedre deg ift tilbakemeldinger fra lærere og medstudenter. Men å bli et dyktig medium, healer eller dyretolk er avgjøres ikke av en cv eller hvor mange kurs man har gått. Jeg setter derimot stor pris på årene sammen med mine medelever, noen mentorer har lært meg mye og jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten denne muligheten til å utvikle seg som menneske i slike grupper, på godt og vondt. Å kjenne på det vanskelige og utfordrende, samt dele erfaringer i trygge rammer har vært viktig i min utvikling. Men veien i det åndelige og sjamanismen er også en ensom vei man selv må gå. Men kurs og sertifiseringer viser til etikk og kvalitet, så for meg har det vært en viktig brikke å ta med. Sjekk derfor alltid referanser når du søker en behandler.

Ta gjerne kontakt om du er nysgjerrig eller ønsker en samtale, behandling eller rensing av hus.
Jeg lager også webdesign og setter opp hjemmesider om du skulle ønske hjelp til det.

I perioder har jeg også drevet mediumsirkler og holdt kurs i dyrekommunikasjon, healing og mediumskap, både selvstandig og for team Sissel Grana på kurs og i dyretolkskolen ved Sigrasenteret. Akkurat nå strekker ikke tiden til, men det er en tid for alt og jeg håper jeg en dag er i gang med kurs igjen.

Ved å trykke her kan du se kurser som har vært en del av min vei.