HUSRENS


Noen ganger opplever man at det kan være uroligheter i hus, både nye og gamle.
Ofte har dette selvsagt naturlige forklaringer og det kan dreie seg om stråling, personene i huset e.l
Men noen ganger er det åndelig aktivitet det dreier seg om, enten fordi det sitter igjen energi i
grunnen som et avtrykk fra gammelt av, mennesker som hører til hus eller sted som ikke har gitt slipp og gått vidre, eller ånder som tar kontakt med mennesker for å gi hjelp til å gå vidre i vanskelige situasjoner, eller at de har noe på hjertet de vil formidle (disse har helst gått over og det blir rolig bare de får gitt sine beskjeder).

Noen ganger er det ens egne på den andre siden som er tydlig tilstede, enten fordi du trenger det der og da i livet ditt eller fordi de forsøker å gi deg en beskjed/veiledning. Når man har hjulpet åndene over der de skal være eller tatt imot det de ønsker å formidle blir det som regel rolig i slike hus.
Ofte vil man også merke det på lys, luft, helse og eget energinivå også når slike energier blir borte.
Det hender at det ikke er åndelig energier, men husets beboere som overtid har hatt konflikter,
gått i frykt og depresjon eller tankemønstre som har "satt seg i veggene". Dette kan også renses bort.

Dessverre har media gjordt åndelig aktivitet til noe skummelt, men jeg opplever det svært sjelden som skremmende. Noen ganger sinte eller frustrerte, men svært sjelden ondskap slik det fremstilles i media og film. Åndene er fulle av kjærlighet de vil dele med sine nære og har masse humor.

Jeg renser kun ved hjelp av klarsyn og kommunikasjon med åndene. ved hjelp av krystaller, tromme, salvie osv kan man få hjelp til å rense bort tunge energier etter krangel, depresjon, sorg osv, men det tar ikke bort åndene. Tenk deg en ånd som i desperasjon vil få kontakt og fortelle noe viktig til deg som bor i huset. Om du da setter en krystall i vinduskarmen, tror du da ånden vil slutte å prøve å få kontakt eller blir borte?

Om du føler for å ta kontakt fordi du tror du har "noe" i huset ditt er det bare å ta kontakt.
Og slike rensinger kan gjerne tas på avstand om du bor langt unna. Det fungerer på samme måte.