Det er ingen tvil om at dyr setter store hovmerker og potespor i hjertet...
Her er noen dyr som har betydd enormt mye for meg og fortjener en plass på siden:  IC/IP (GB) Kittycoonz Blue Moon 02.05.03 - 20.09.17

The queen of my heart, stammor til oppdrett, min første maine coon er nå borte etter lang tids sykdom (stoffskifte og massivt med cyster og kuler i munnhule og svelg). Den vakreste maine coonen jeg vet om, hun imponerte mange med sine enorme poter, 9 kg og massive benstamme for å være jente. Hun var av de gamle engelske kraftige linjene som jeg var så glad i, mco har forandret seg mye siden dette. Med hennes død stopper også min interesse for å drive med avl.
Blue var den skjønneste kosebamse man kunne tenke seg, alltid omtenksom og omsorgsfull med mennesker og nye hjemløse katter som ble tatt i hus, en mor for alle som trengte litt ekstra omsorg. Aldri løftet hun en labb til advarsel.

Hun var meget spesiel for meg og resten av familien, gjorde triks og hadde en spesiel måte å legge poten på kinnet og vaske tårer for å trøste. Hun var og en stor mentor i dyrekommunikasjon for meg og elever vi hadde sammen på kurs.
Ingen har satt så dype spor, ingen har etterlatt så stor sorg som henne.

Jeg vet vi ses igjen og at du fortsatt er her, om enn ikke med dine
store poter og pels. <3

  MIRA 08.03.2013 - 16.10.16

Alaskan Malamute BorderCollie blanding

Vår vakre, flotte og gode Mira måtte forlate oss som veldig ung.
Hun var blanding av to veldig kompliserte raser som sammen skapte en veldig farlig kombinasjon.
Hun fikk etterhvert store adferdsproblemer og i samråd med veterinærer og trenere måtte vi til slutt la henne slippe.
Sammen med oss var hun verdens herligste, men ble farlig for barn og andre hunder.

Men vit at du er dypt savnet og at det er et stort hull i hjertet mitt som aldri kan fylles av noen andre.  (N) Mystic Wood's Magic of Love "MAGIKA" 23.12.11 - 16.10 .15

Vår vakre, umistelige lille Magica. Så utrolig god katt på alle måter.
Selv om hun hadde det strengeste uttrykket og mange syntes hun var så skummel, var hun en av de største kosepusene og kontaktsøkende katter kjeg har møtt. Hun tok aldri et nei for et nei når det kom til kos.

Rett etter at vi flyttet til Hedmark ble hun dessverre veldig syk av nyreproblem. Vi var til behandling og fikk med oss en pus hjem sent på natten som skulle ligge med drypp til dagen derpå. Dessverre klarte hun det ikke og det var full organkollaps på morgenen.

Du er dypt savnet selv om vi fortsatt vet du er her sammen med oss. <3

  BELLA ROSA "LILLEULV" død 16.04.13, 11 år gammel.

Blanding av Rhodesian Ridgeback/Jamthund
En hund som kom til oss gjennom dyrebeskyttelsen, egentlig bare midlertidig i fosterhjem for å dra videre i varig hjem. Men det viste seg at hun var 11 år og hadde kreft så hun ble hos oss det siste året av livet sitt, noe vi aldri har angret på, hun lærte meg utrolig mye om livet, tillit og dyrekommunikasjon.

På nyåret 2013 ble hun veldig syk, men hun ønsket å være sammen med oss til det ikke var mer å gjøre, så i april måtte vi la henne dra videre.
Ingen dyr har lært meg så mye som Lilleulv, skadeskutt av livet men likevel med så mye tillit og kjærlighet, så mange tanker om livet og sin væren.

På gjensyn og god reise min lille ulv :)


 
(N) MYSTIC WOOD*S DARE DEVIL HEAT 17.08.07 - 20.07.08

En veldig spesiell maine coon, stor og flott, pratet utrolig mye og
var ungenes store favoritt da han meget gjerne søkte seg mest til dem.

Dessverre fikk han en akutt nyresvikt helt uten forvarsel, så vi fant ham død
tidlig en morgen.

Hvil i fred vakre pus...

 

 


 

SAGA, ca 11 år

En av mine aller første egne pusekatter. Han var hjemløs og gikk ute og gråt sårt over lang tid en kald vinter. Etter å ha forhørt seg var det ingen som savnet ham så han ble værende her hos oss i 10 år.
Vi trodde han var en hunnkatt da han var så liten og feminin i type men snart viste det seg jo at han var hannkatt.

Han ble borte og vi lette etter han i tre dager og fant han under trappen der han hadde gravd seg ned. Da var det dessverre for sent og veterinær klarte ikke å redde han.
Vi ses igjen, og lykke til med din nye Saga. 

RONJA - mars 1997 -nov 2006

Rottweiler/Sheafer
Min første egne hund som voksen før jeg selv fikk barn.
Hun betydde enormt mye og vil alltid gjøre det.
Verdens snilleste og roligste hund som ble en stor støtte i tøffe tider.

Ditt potespor vil alltid gjøre vondt i hjertet, men også ydmyk takknemlighet for at jeg fikk alle disse årene med deg!


 

CHARAGO 02.02.97 - 2007

Nordlandshest/Varmblodshest

Min egen første hest som jeg først kjøpte som føll sammen med en venninne, men deretter overtok mens hun kjøpte seg ny hest.
Han ble dessverre solgt til min svigerinne da jeg var i en ulykke med hans mor og fikk skader i nakke og rygg. Men jeg fikk jo følge han opp likevel siden han var så nær. Senere ble han solgt videre og han kom i en ulykke og ble avlivet som 10 åring pga benbrudd.Det er også levende dyr i mitt hjerte som lever i beste velgående, men som likevel savnes dypt.
En av disse er hesten Latex som også fortjener en liten spot på siden her...

 

LATEX født 13.07.08
Tinker

Jeg hadde Latex på for ett år med tanke på kjøp fra 04.12 -04.13
Han var en flott hest og utrolig god, men dessverre også litt mye hest med egne meninger, usikker og lite håndtert.
Jeg følte vel at tiden ikke strakk til da jeg så dette ble veldig krevende og utfordrende, jeg ba om et tegn siden det sto om kjøp eller levere han tilbake.
Alt ble snudd på hodet et par dager senere og jeg sto uten både penger og stallplass uten noen måte og få ordnet det på.
Så det var med stor sorg jeg måtte levere han tilbake, men det har ikke gått en dag uten at jeg tenker på han.
Noen ganger bare ligger ikke ting til rette slik at det kan bli som man vil.

Han har en veldig spesiell personlighet og var med meg i kanskje min tøffeste tid hittil i livet. Han vil alltid eie en bit av mitt hjerte, vakre gutten.